0
text_category
text_manufact
 

Новинка літа 2016 - Minerva Bluehorizon

Новинка літа 2016 - Minerva Bluehorizon

Представляємо Вашій увазі новинку літа 2016 року - швейну машину Minerva Bluehorizon!

Швейна машинка Minerva Bluehorizon поєднує в собі простоту в використанні та сучасний тихий і зручний горизонтальний човник. Багато любителів швейної справи переконались у тому, що працювати з горизонтальним човником комфортніше. До недавнього часу горизонтальний човник був представлений лише в дорогих комп'ютеризованих моделях, які дозволити собі може не кожний. Тепер в недорогому сегменті з'явилась швейна машина Minerva Bluehorizon, яка дозволить насолодитися перевагами горизонтального човника.

Новинка літа 2016 - Minerva Bluehorizon - фото - новина в інтернет-магазині Sewgroup

Автоматичний нитковтягувач сьогодні являеться не розкішшю, а необхідністю, тому функція нитковтягувача є в швейній машині Minerva Bluehorizon.

Новинка літа 2016 - Minerva Bluehorizon - фото 2 - новина в інтернет-магазині Sewgroup

Minerva Bluehorizon буде Вам відмінним помічником для домашнього побуту, так як вона з легкістю прошиває тонкі тканини, а завдяки посиленому нижньому транспортеру робота з важкими тканинами в кілька додавань буде для Вас приємною несподіванкою!

В арсеналі машини Minerva Bluehorizon є всі необхідні строчки для роботи, а встановивши подвійну голку Ви зможете отримати додаткові швейні операції і декорувати одяг за Вашим смаком.

Новинка літа 2016 - Minerva Bluehorizon - фото 3 - новина в інтернет-магазині Sewgroup

Очікуйте надходження НОВИНКИ - швейної машини Minerva Bluehorizon!

Якщо у Вас виникли додаткові запитання або Ви хочете уточнити терміни надходження Minerva Bluehorizon - телефонуйте, наш менеджер з радістю підкаже Вам всю додаткову інформацію!

Новинка літа 2016 - Minerva Bluehorizon - фото 4 - новина в інтернет-магазині Sewgroup