0
text_category
text_manufact
 

Моделі швейних машин TOYOTA

І знову у нас чудові новини! Пропонуємо Вам познайомитися з новою серією швейних машин торгової марки «TOYOTA». Ці машини підійдуть і для початківців кравців, і для тих, хто вже має досвід в швейній справі. Завдяки надійності і оптимальній кількості швейних операцій, ці моделі будуть для Вас чудовими помічницями. Вони мають прийнятні ціни, тому доступні кожному. Також швейні машинки TOYOTA відрізняються зручністю в експлуатації і неймовірною надійністю. Зустрічайте !!!
TOYOTA eco 17 CJ - нова модель 2015 року. Машина проста у використанні і налаштуванні. Не вимагає спеціальних навичок. Має легкий, м'який хід, а також гарну якість шиття. Ціна повністю відповідає якості. Шиє все: від органзи і шифону до джинсової тканини.

Моделі швейних машин TOYOTA - фото - новина в інтернет-магазині Sewgroup
Якщо шиття для ВАС захоплення, яке забирає майже весь вільний час, то ми Вам рекомендуємо придбати швейну машинку TOYOTA jeans 17CT- це теж новинка 2015 року. Швейна машина відрізняється високою якістю виготовлення, великою функціональністю, завдяки приставному столику. У цій моделі зібрані всі робочі строчки, що дозволить Вам не тільки займатися ремонтом, але й безперешкодно пошити собі виріб з будь якої тканини.

Моделі швейних машин TOYOTA - фото 2 - новина в інтернет-магазині Sewgroup
І ще дві нові моделі 2015 року - ERGO 15 D і ERGO 17 D. Це нескладні і високопродуктивні машини для шиття дорогих виробів і маленьких бюджетів. Чудово підійдуть для економних господинь і початківців. За допомогою цих швейних машин Ви зможете шити легкі, середні і важкі тканини.

  Моделі швейних машин TOYOTA - фото 3 - новина в інтернет-магазині Sewgroup Моделі швейних машин TOYOTA - фото 4 - новина в інтернет-магазині Sewgroup
Швейні машини TOYOTA здатні впоратися практично з будь-якими тканинами в побуті. Компанія постійно випускає на ринок нові моделі і, як слід, підтримує рівень якості виробів. Всі новинки Ви можете придбати в нашому інтернет-магазині.