0
text_category
text_manufact
 

НОВІ електронні машини!

 

Шановні відвідувачі та покупці нашого магазину! У нас нові надходження серед електронних моделей!

А саме, ряд комп'ютеризованих машин поповнився новими моделями:

Minerva MC 100E

<a href="https://sewgroup.com.ua/ukr/minerva-mc-200e/><span style=" color:="" rgb(0,="" 128,="" 0);"="">Minerva MC 200E

Minerva MC 300E

Minerva MC 600E.

 

А зараз коротко про кожну! 

 

Minerva MC 100E – це комп`ютеризована машина, яка виконує 100 швацьких операцій:  4 види автоматичної петлі, трикотажні, посилені строчки,  великий вибір декоративних строчок. Особливість цієї моделі, як втім, і наступних трьох з приставкою «E» - це можливість підключення ВИШИВАЛЬНОГО БЛОКУ!

 

 

 

 

 

 

Minerva MC 200E – ця машина порадує вас виконанням 210 операцій: класичні робочі строчки, еластичні строчки для всіх видів трикотажу, декоративні та вишивальні строчки, квілтінг, печворк та ін. Особливістю цієї машини також є можливість підключення блоку для вишивки, який дозволить вам втілити в життя найсміливіші ідеї!

 

 

 

 

 

 

Minerva MC 300E. Дана красуня подарує Вас можливістю виконати 456 видів операцій – це еластичні строчки для всіх видів тканини, декоративні та оверлочні строчки, потайна обробка низу, квілтінг та печкворк, монограми, аплікації та штопка. Як і попередні моделі, Minerva МС 300Е має можливість підключення вишивального блоку! Це значно збільшує і так не малі можливості цього швейного дива!

 

 

 

 

 

НОВІ електронні машини! - фото - новина в інтернет-магазині SewgroupMinerva MC 600E. Дана машина виконує 359 різноманітних строчок, серед яких еластичні строчки для трикотажних тканин, декоративні та оверлочні строчки, квілтінг, печворк та ін. Завдяки посиленому нижньому транспортеру, Ви зможете обробляти практично всі види тканин. А сенсорний дисплей цього дива дозволить отримати ще більше задоволення від роботи! Ну й, звичайно, ця машина не являється виключенням з правил. Ви також можете приєднати до неї ВИШИВАЛЬНИЙ БЛОК!

 

 

 

 

 

 

Дана лінійка машин допоможе Вам втілити в реальність не лише швейні, а й вишивальні ідеї! 

Доповнення у вигляді ВЫШИВАЛЬНОГО БЛОКА – це чудова можливість мати не дві машини окремо, а одну. Використовуйте наші машини та творіть з задоволенням!