0
text_category
text_manufact
 

Новинки 2017 - оверлок, коверлок і розпошив з автоматичним натяг

Шановні покупці та гості інтернет-магазину sewgroup.com.ua!

Ми раді представити Вам нові моделі 2017 року від відомої Тайваньської компании Merrylock. Відмінністю моделей M2000Pro, M2050Pro, M5000Pro являеться наявність функції автоматичного натягу нитки, що значно спрощує налаштування та підготовку машин до работи.

Розпошивальна машина Minerva CS M1000Pro:

Новинки 2017 - оверлок, коверлок і розпошив з автоматичним натяг - фото - новина в інтернет-магазині Sewgroup

Нова модель Minerva CS M1000Pro - це сучасна розпошивальна машина, 3-х, 4-х ниткова машина виконує розпошивальні шви відмінної якості. Використовується для стачування та обробки краю виробів з трикотажних тканин.

 

 

 

 

 

 

 

 

Розпошивальна машина Minerva CS M2000Pro:

Новинки 2017 - оверлок, коверлок і розпошив з автоматичним натяг - фото 2 - новина в інтернет-магазині Sewgroup

Нова вдосконалена модель 2017 року. Виконує 4 види розпошивальних швів. Автонатяг нити допоможе швидше підготувати машину до роботи, а вільний рукав дозволить обробити кругові вузькі деталі без проблем.

 

 

 

 

 

 

 

 

Оверлок Minerva CS M2050Pro:

Новинки 2017 - оверлок, коверлок і розпошив з автоматичним натяг - фото 3 - новина в інтернет-магазині Sewgroup

Новий оверлок 2017 року Minerva CS M2050Pro виконує функцію обробки краю тканини з попередньою обрізкою тканини. Автонатяг нитки допоможе швидше підготувати машину до роботи, а вільний рукав дозволить обрабляти кругові вузькі деталі без проблем.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коверлок Minerva CS M5000Pro:

Новинки 2017 - оверлок, коверлок і розпошив з автоматичним натяг - фото 4 - новина в інтернет-магазині Sewgroup

Коверлок 2017 року являеться пристроєм, який поєднує в собі функції оверлока та розпошивальної машини і виконує 23 види швів. Розширена робоча поверхність, автоматичний натяг нитки, функція вільного рукава, ці та інші переваги має коверлок Minerva CS M5000Pro.

 

 

 

 

 

 

 

 

Наш менеджер детальніше проконсультує про функції та можливості кожної з нових моделей, допоможе вибрати оверлок, підібрати розпошивальну машину, пікаже як купити коверлок в нашому інтернет-магазині.