0
text_category
text_manufact
 

Атракціон подарунків від Sewgroup

Швейна машина Minerva MC 90C зарекомендувала себе як надійна, потужна, багатофункціональна машина. Є моделлю з електронним управлінням, але Minerva MC 90C відрізняється легкістю в експлуатації, тобто налаштувати машину на потрібну швейну операцію зможе і новачок натисканням декількох кнопок. Відрізняється новомодним дизайном в яскравих бордових тонах і зможе не тільки радувати Вас швидкою і якісною роботою, але і прикрасити Ваше робоче місце, зробити його яскравим і налаштувати на творчість.

Атракціон подарунків від Sewgroup - фото - новина в інтернет-магазині Sewgroup


Кожному покупцеві швейної машини Minerva MC 90C даруємо ДОДАТКОВИЙ НАБІР АКСЕСУАРІВ:

Атракціон подарунків від Sewgroup - фото 2 - новина в інтернет-магазині Sewgroup

  1. Використовуючи сатинову лапку, Ви отримаєте декоративні строчки надзвичайної краси! Вони будуть об'ємними!
  2. Прозора лапка для квілтинга дозволить спостерігати за процесом шиття, тобто безпосередньо за голкою, що дозволить максимально точно виконати аплікаційні, гладь'єві і декоративні шви і бачити позначки на виробі.
  3. За допомогою лапки-равлика підгин краю матеріалу буде максимально рівним і точним.
  4. Доповніть Ваші аксесуари зручними ножицями Minerva, які дозволять Вам швидко і якісно порізати тканину для створення шедеврів!
  5. Додаткові голки ніколи не будуть зайвими, особливо якщо це голки Schmetz, які відомі своєю високою якістю!
  6. Вишивальні нитки (три кольори на вибір) знадобляться для вишивки візерунків і малюнків.

А для тих, хто оформить замовлення до 20 квітня 2016 року ми пропонуємо ще одну ДУЖЕ потрібну лапку в ПОДАРУНОК - лапку - верхній транспортер. Лапка - верхній транспортер або крокуюча лапка використовується для якісного просування декількох шарів тканини, що значно полегшує роботу зі складними тканинами.

Якщо Ви ще не вирішили, де купити Minerva MC 90C, то рекомендуємо Вам відвідати наш інтернет-магазин sewgroup.com.ua. У нас Ви зможете оформити замовлення і ми доставимо Вашу швейну машинку Minerva MC 90C c подарункові аксесуарами БЕЗКОШТОВНО!