0
text_category
text_manufact
 

Minerva Empress, DecorMaster і DecorExpert - новинки 2016!

В очікуванні весни, теплих сонячних днів хочеться чогось яркого та незабутнього. Компания MINERVA пропонує Вам познайомитися з новим модельним рядом швейних машин, який не залишить байдужим ні одного цінителя краси та елеганості. Ці швейні машини мають оригінальний дизайн, велику кількість функцій і операцій.

Minerva Empress має теплі відтінки в дизайні. Всі деталі в швейній машині працюють, як швейцарський годиник: тихо, швидко та якісно. 40 операцій дозволять Вам прикрасити будь яку деталь вашого виробу. Вони зроблять його унікальним і неповторним.

Minerva DecorMaster- це стиль, зручність та зразок якості. Завдяки універсальності та практичності ця швейна машина стане надійним помічником для тих, хто бажає долучитися до дивовижного світу шиття. В ній закладено 80 різноманітних строчок, а 6 основних робочих навіть винесено на передню панель машини, і вони завжди доступні для прямого вибору.

Minerva DecorExpert - здивує вас кількістю і різноманіттям строчок. Данна модель являеться універсальною швейною машиною, яка може впевнено прошивати як тонкі тканини, так і більш плотні (вельвет, джин, драп). Придбати її - це придбати своє благополуччя.

Minerva Empress, DecorMaster і DecorExpert - новинки 2016! - фото - новина в інтернет-магазині Sewgroup

Всі представлені моделі ви можете придбати у нас на сайті sewgroup.com.ua. А наші менеджери допоможуть Вам з вибором швейної машини.