0
text_category
text_manufact
 

Чергова новинка від бренда Minerva!

Торгова марка Minerva піклується про покупців! Протягом багатьох років швейні машини Minerva підкорюють навіть найвибагливіших клієнтів. Співвідношення ціни і якості не можуть залишити байдужими нікого.

И ось, спеціально для Вас створені нові моделі - швейні машини  Minerva MAX10M і Minerva MAX20M. Відмінна якість, сучасний дизайн, і доступні ціни - це основоположні бренду Minerva, яким він невідступно слідує і цього разу.

Чергова новинка від бренда Minerva! - фото - новина в інтернет-магазині SewgroupЧергова новинка від бренда Minerva! - фото 2 - новина в інтернет-магазині Sewgroup

Швейні машини Minerva MAX10M і Minerva MAX20M виконують всі необхідні швейні операції і стануть простими в обігу і надійними помічницями на довгі роки. Вони оснащені класичним вертикальним човником, який завоював пальму першості в надійності, незважаючи на всі новинки. Петля виконується в напівавтоматичному режимі. Для обрізки нитки вбудований боковий ніж. Зручна рукавна платформа дозволить обробляти вузькі частини виробів без проблем. Все що необхідно для домашньої швейної машини поєднується в цих моделях.

Minerva MAX10M і Minerva MAX20M – оптимальний вибір за доступною ціною!

За деталями звертайтеся до наших менеджерів!