0
text_category
text_manufact
 

TOYOTA Renaissance отримала престижну міжнародну нагороду!

TOYOTA Renaissance отримала престижну міжнародну нагороду!

TOYOTA Renaissance отримала престижну міжнародну нагороду! - фото - новина в інтернет-магазині SewgroupПоспішаємо повідомити нашим покупцям і всім любителям рукоділля, що нова модель 2015 TOYOTA OEKAKI50 Renaissance зовсім недавно була нагороджена престижною премією reddot award 2015 у категорії кращий дизайн року серед побутових приладів. Ось уже протягом 60-ти років reddot award проводить щорічне нагородження за кращий дизайн. Дана нагорода поряд з німецької нагородою "iF Design Award" вважається дуже престижною і отримати її не так то й легко. У цьому році було подано 4928 заявок від 1994 компаній з 56 країн. Серед всіх інших побутових приладів TOYOTA OEKAKI50 Renaissance була визнана найкращою. Судді оцінювали товари по 9-ти критеріям, серед яких такі, як інноваційний дизайн, ергономічність, екологічність, зносостійкість, функціональність і т.д. За всіма критеріями TOYOTA OEKAKI50 Renaissance набрала найвищі бали!

TOYOTA Renaissance отримала престижну міжнародну нагороду! - фото 2 - новина в інтернет-магазині Sewgroup

 
 
Гідно були оцінені унікальні можливості даної швейної машини, а саме, функція вільної вишивки в режимі "oekaki", яка дозволяє регулювати ширину строчки в реальному часі за допомогою сили натискання на ножну педаль.

 

 

 

TOYOTA Renaissance отримала престижну міжнародну нагороду! - фото 3 - новина в інтернет-магазині Sewgroup

 

Також високо оцінили інноваційний і ергономічний дизайн машини: збільшений розмір швейної поверхні і зручно розташований ігловод, який завжди знаходиться в полі зору.

 

 

 

Варто відзначити, що журі високо оцінили також і колірне рішення моделей серії TOYOTA OEKAKI50 Renaissance. Модель представлена в трьох колірних гамах (червоному, зеленому і чорному), що дозволяє покупцям вибрати найбільш відповідний колір під свій інтер'єр і на свій смак:

TOYOTA Renaissance отримала престижну міжнародну нагороду! - фото 4 - новина в інтернет-магазині Sewgroup