0
text_category
text_manufact
 

Поступили нові моделі Швейних машин Minerva

В наш вік прогресу та нових технологій кожен день приносить нам сюрпризи і дивує нас інноваціями. Торгова марка Minerva не являється виключенням.
   Пропонуємо Вашій увазі нову серію швейних машин від бренду Minerva.

Поступили нові моделі Швейних машин Minerva - фото - новина в інтернет-магазині SewgroupПоступили нові моделі Швейних машин Minerva - фото 2 - новина в інтернет-магазині SewgroupПоступили нові моделі Швейних машин Minerva - фото 3 - новина в інтернет-магазині Sewgroup

           Minerva M921                          Minerva M926                             Minerva M932

Ця серія унікальна та на сьогодняшній день аналогів їй немає. Унікальність серії заключеється в наявності бокового ножа, який слугує як обрізчик тканини при обробці виробів.

Всім відомо, що для створення готового виробу необхідно не тільки швейну машинку, а й оверлок, який допоможе Вам обробити тканину.

В швейних машинах Minerva M921Minerva M926Minerva M932 ніж для обрізки тканини вбудовано в машину і Ви отримуєте не тільки машину, але й оверлок. Це дійсно унікальні швейні машини, які стануть надійними помічниками.

Вся серія машин оснащена сучасним горизонтальним човником, який вже давно признаний інновацією в швейній індустрії та не створить Вам додаткових хлопіт при заправці.

Сучасний дизайн, підказчик на панелі, висока якість матерілів виробництва в поєднанні з демократичною ціною не залишать Вас байдужими. Ви не тільки будете задоволені покупкою, але й з задоволення порадите друзям та близьким.

Машини виконані в кращих традиціях торгової марки Minerv, поєднуючи в собы високу якість виконання та доступну ціну. 

За більш детальною консультацією Ви можете звертатись до менеджерів нашого магазину.

Ми завжди раді вітати Вас на стрінках нашого інтернет-магазину.