0
text_category
text_manufact
 

Новинка!!! Швейно-вишивальна машина Toyota OEKAKI

Новинка!!! Швейно-вишивальна машина Toyota OEKAKI

Дуже добре зарекомендувавший себе бренд Toyota і в цьому році порадував покупців новинкою! В цей раз була представлена серія швейно-вишивальних машин Toyota OEKAKI RENAISSANCE. Так що ж із себе представляє дана швейно-вишивальна машина?

Машина має сучасний стильний дизайн який сподобається практично кожній людині. На ринок вийшли три моделі OEKAKI 50R, OEKAKI 50B, OEKAKI 50G, які відрізняються один від одного кольоровим оформленням. По функціональним можливостям дані моделі абсолютно ідентичні.

В машині присутні 50 видів строчок, серед яких Ви знайдете строчки для квілтинга, печворка і навіть не одну, а три вида петель в автоматичному режимі, які дозволять Вам зробити всі необхідні операції при шитті та прикрашуванні виробів на будь-який смак.

Нова функція вільної вишивки дозволить Вам вишивати будь-які рисунки які Ви захочете, машина впорається з будь-якою Вашою фантазією яку Ви захочите втілити в життя. Також машина може прошивати джинсові матеріали до восьми шарів за допомогою спеціальної лапки яка постачається в комплекті з машиною.